Faye Rapoport DesPres

Modele de dovleac halloween

Share

Costumele de Halloween sunt tradițional modelate după figurile supranaturale, monștri, SCHELETE, fantome, vrăjitoare și Diavoli. De-a lungul timpului, printre costumele folosite apăreau și cele ale unor personaje fictif, celebrități la ordinea Zilei și arhetipuri generice, cum ar fi prințesele sau luptătorii Ninja. FA-i o surpriza micutului Tau si DECORATI Impreuna dovleacul pentru Seara de Halloween! Pregateste-te cu tot ce ai nevoie pentru un atelier de decorat dovleacul de Halloween, invita-l PE cel MIC in bucatarie si distrati-va Impreuna! Nu mai este un secret pentru nimeni ca dovleac este simbolul Halloween-ului. Este sărbătorită în noaptea de 31 octombrie iar numele Provine DIN limba engleză, de la expresia tous les Hallows`même, numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților, sărbătoare cu care Halloweenul a devenit asociat în Țările unde prédominance a creștinismul occidental. Dovlecii sunt un décor soins nu trebuie sa iti lipseasca DIN Casa sau DIN Gradina. Chiar daca nu sarbatoresti Halloween-UL American, MAcar de dragul celor MICI poti sa te distrezi decupand coaja tare a unui dovleac. Am gasit cel mai simplu Tutorial pe site-ul Marthei Stewart si cateva idei de sculpturi de la cele mai simple pana la unele laborioase. Pregplus cutitul, si treci la treaba! IATA cateva idei de transformare a dovleacului pentru distractia copiilor si nu numai. Ti-am pregatit tutoriale video si Foto cu MODELE diferite de sculpat dovlecii de Halloween. 1.

se alege un dovleac Cat mai sanatos si cu o forma Cat mai bine proporata. 2. se taie capacul cum doriti: rotund, hégazonal, etc. Gaura trebuie sa fie destul de Larga pentru a permite sa introduceti mana in intériul dovleacului. Scoateti cu mana Cat mai multe seminte iar apoi cu o lingura razuiti si scoateti pulpe dovleacului. Dovleacul trebuie sa Ramana curat inauntru. 3. puneti PE dovleac sablonul modelului pe care l-ATI ales. Puteti LIPI cu Banda adeziva sablonul PE dovleac. Dupa ce ATI pus sablonul cu un cutit micut, un AC gros sau un Cui puteti face Gauri in dovleac urmarind liniile modelului.

4. introduceti un cutit MIC sau MIC ferastrau in liniile gaurite si CONT sa taiati formeLe, una dupa Alta. Taiati cu Mare grija urmarind cu Atentie gaurile facute antérieur. 5. Dupa ce ATI finalizat cioplirea puneti o mica Lanterna sau o lumanare in dovleac si priviti cum lumineaza in noaptea de Halloween! Cum să faci (sculptezi) un dovleac pentru Halloween. Iată Naomi idei de transformare a dovleacului pentru distracţia copiilor şi nu numai. Acest Videoclip vă arată Cinci sfaturi de a face DIN dovleac un felinar INEDIT! În ziua de 31 octombrie sau în preajma EI, adesea în vinerea și sâmbăta dinainte de Halloween, se țin adesea petreceri cu costume. L`artiste Ray Villafañe, invitat de Martha Stewart, împărtăşeşte tehnici şi Trucuri pentru Sculptura unor feţe realiste în dovlecii de Halloween: chiar Dacă nu sărbătoreşti Halloween-UL American, ar fi păcat să nu profiţi de vedeta acestei sărbători. Şi Cine ne poate învăţa cum să sculptăm mai bine un dovleac decat un artiste en plastique. Cu Naomi ustensile şi Culori, Ioana Maria (27 de ani) “dĂ viaţă” oricărui fruct sau oricărei légumineuses Care-i Trece prin mână. Tânăra Care face pictură murală de 5 Ani ne învaţă cum să sculptăm şi să avem cel mai tare dovleac de Halloween.

“Trebui să Alegi un dovleac de mărime medie, fără Pete sau crestături. Îl poţi cumpăra DIN piaţă sau de la supermarché. Ai nevoie de un Marker, cuţite, linguriţă, Culori acrilice, pensule, apă şi o lumânare în suport de aluminiu.