Faye Rapoport DesPres

Modele perdele si draperii pt dormitor

Share

AM zugravit peretii in Verde. Ce perdele, draperii si Covoare sa pun.va multumesc mie imi plac perdele si draperiile en nuante polyvalent, simple. Mi se par cel usor de asortat. 2. sa renunti la perdeaua existenta si sa o inlocuiesti cu un set de perdele dintr-o Stofa mai plina care sa le FACA sa arate ca niste draperii mai usoare si sa le TII deschise iarna. Daca INSA blessée nevoia sa Acoperi cumva geamul, Recommanderea MEA este sa revii la Solutia Nr. 1 Buna Victoria! Revin pentru a ma ajuta in privinta perdelelor si a draperiilor pentru Living espace ouvert cu peretii Albi, mobilier Living Alb Lucios, coltar GRI la partea superioara si CREM la partea inferioara. Tamplaria este GRI Antracit, iar covorul o Combinatie de GRI, Alb si Negru. Ma gandeam la o PATA de culoare in privinta draperiilor care sa le pot accesoriza cu niste Perne in aceeasi culoare. Multumesc! Buna. Comme avea nevoie, va rog, cu o idee despre ce draperii sa Aleg dans la vie.

Este Alb Dar un perete este Verde deschis, canapeaua este o nuanta deschisa CREM catre GRI. CEI de la draperii ne-au recomandat o nuanta de Crem cu Verde vanator (draperii in 2 nuante As vrea) dar nu sunt sigura daca nu o sa fie prea mult Verde. Livingul este espace ouvert cu bucataria Care are o Mélis lucioasa Alba si Verde inchis. Multumesc pentru sugestii! Negrul Într-o NUMERIQUE Mică va sublinia Zona ferestrei, Dar te ajuta să te protejezi PE timpul serii sau de Soare. În plus, draperiile Negre trase Cine vor da senzația de profunzime Într-o NUMERIQUE Mică, ca și cum în zonă ar fi umbră, Dar în Umbra aceea spațiul se continuă. E ca și cum ai Machii casei cu tuș Negru, Dacă vrei să o spun mai plastique. Combinatie de Alb si Negru la draperiile DIN dortoirs. – si nu in ultimul rand, trebuie sa decizi daca perdeaua sau draperiile vor avea un ROL pur décoratif sau si un ROL Practic. Cu Alte cuvinte trebuie sa stii DIN timp Daca vrei ca draperiile sa obtureze patrunderea luminii Naturale in incapere sau vor fi folosite doar pentru a incadra Frumos fereastra. Buna Ziua, va multumesc tare mult pentru raspuns.

OARE DAU gres daca Aleg lila pentru draperii sau trebuie aleasa aceeasi nuanta de MOV ca a patului? Nuanta patului este idalla cu CEA DIN Link UL trimis. Daca Aleg GRI PT draperii nu am dortoir orul atat de Mare incat sa II Pun si alte acceasorii. Ce ma sfatuiti? Pentru dressing si perdele o sa MERG PE Alb. Va multumesc! Nu recomand sa Alegi draperii lila in Combinatie cu Patul pe care il ai. Nu ai nevoie de cine stie ce accesorii pentru justificarea alegerii draperiilor GRI. Te-ai gandit ce covor sau covorase VEI asterne PE Jos? Asternuturile in Alb si GRI sunt o Alta optiune Practica si care nu CER spatiu suplimentar. Poti alege doua veioze cu abajur DIN Panza GRI sau un tablou sua Set de tablouri in Alb si Negru agatate PE peretele de la Capul patului sau pe oricare altul disponibil. Perdelele ideale pentru dortoirs ou ar trebui sa fie Frumos colorate, si AIBA o textura interesanta si un Model Cat mai iesit din comun. Mai concis ar trebui sa fie INEDITE si superbe. Usor de spus, INSA greu de gasit…

Incercam sa aflam astazi ce modele de perdelele se mai Poarta pentru dortoirs, si cum ar trebui sa le alegem pe cele mai potrivite.